SPECTACOLE PENTRU COPII

Un segment important din repertoriul Ingenuo este adresat copiilor, pe care îi invităm să descopere în toate piesele noastre o lume fascinantă, un tărâm al poveștilor fermecătoare, unde fiecare personaj are de oferit o lecție. 
 
Lăsăm visurile copilăriei să alunece agale, pe ritmurile vesele ale muzicii live, în vreme ce jocurile actoricești țes povești care să le fure atenția micilor neastâmpărați. în plus, pentru toti piticii care ne urmează în aventuri, promitem peripeții alături de personaje faimoase, care cunosc cele mai ascunse secrete din lumea basmelor si cele mai frumoase vrăji, ce le vor stârni imaginația. De asemenea, deoarece toate spectacolele noastre sunt educative, fiecare prichindel  are de învățat o mulțime de lucruri de la personajele sale preferate!
 
Pe scurt, avem teatru interactiv, construit în jurul unor mesaje moralizatoare, momente fascinante, de neuitat!

 
 • Peripețiile Prințesei Mofturica

  DUMINICĂ, 23 Februarie, Ora 11.00, Sala I.C Brătianu- Str. Biserica Amzei nr. 5-7 (vizavi de biserica)
    Vă invităm cu drag să descoperiți un spectacol interactiv, educativ și muzical, potrivit pentru întreaga familie!

  “Piesa -Peripețiile Prințesei Mofturica- a luat viață din dorința de a aduce bucurie, dar și un strop de luare-aminte în rândul micilor spectatori, punând accentul pe valori precum adevărul, empatia, curajul și prietenia, într-o manieră plină de culoare și veselie.” (Geo Vișan, cofondator Ingenuo)

  într-o frumoasă zi de vară, eroina basmului, Mofturica, o prințesă leneșă și răsfăț...
 • Aventurile din Pădurea Fermecată

  Va invitam cu drag impreuna cu cei mici sa luati parte la un spectacol interactiv, educativ, in care aventurile si voia buna se tin lant pe acorduri de muzica live!

  Spectacolul pune accentul pe câteva subiecte principale: importanța prieteniei, ajutorarea celor aflați în nevoie și protejarea naturii, aducand in prim plan lupta dintre cele două forțe- Bine și Rău, fiind ilustrare prin personaje în antiteză. Cum era de așteptat, forța Binelui învinge și de data aceasta, însă nu fără a trece înainte prin numeroase obstacole atent plasate pentru a atrage atenția asupra urmărilorpe care le pot avea viclenia și nedreptatea, personajele f...
 • REGATUL DE GHEAÅ¢Ă ȘI REGATUL DE FOC


  Vă așteptăm cu drag să luați parte la magia unui spectacol interactiv, educativ și muzical, "Regatul de Gheață și Regatul de Foc".
   
  Așa cum i-am obișnuit deja pe prichindei, pe lângă aventurile numeroase, nu vor lipsi nici de data aceasta muzica live, mesajele moralizatoare și pildele menite să le arate micuțior o lume în care dreptatea și adevărul sunt la mare cinste!
   
  Sinopsis
  La Curtea Palatului de Gheață, în Arendelle, e o mare zi de sărbătoare: Regina Elsa și Prințul Christian de pe Muntele Nordic, se căsătoresc la apus!
  Grădina este plină de copii, invitații de onoare ai evenimentului au sosit, iar c...
 • PIRATUL JACK ȘI INSULA VRĂJITĂ


  Pe corabia Piratului Jack toate lucrurile mergeau de minune: pietrele găsite pe insule neștiute de nimeni erau depozitate cu grijă de Bety, neînfricata sa prietenă, pregătirile pentru următoarea călătorie erau în toi, iar vântul anunța că va umfla pânzele cu putere.
  Numai că Vrăjitoarea ValVârtej are un cu totul alt plan pentru cei doi. într-o clipă de neatenție a lui Jack, cotoroanța o răpește pe Bety și o duce pe Insula Vrăjită.
  Este momentul în care aventura începe pentru eroul nostru. însoțit de copii și mai ales ajutat de aceștia, Jack trece prin primejdii nebănuite, întâlnește personaje de poveste și este pus la încercare, în tentativa sa de a-și salva prietena....

ingenuo
DEVINE
zmee

Sunt mai bine de 11 ani de când am pornit la drum sub numele Ingenuo. Treptat am crescut, iar vouă vă datorăm zborul.

Ne continuăm traseul ținuți la altitudini prin încrederea pe care ne-o acordați în fiecare clipă. Ne numim ZMEE acum și așteptăm cu nerăbdare să ne vizitați accesând noul site.

zmee.ro