Aventurile din Pădurea Fermecată

Va invitam cu drag impreuna cu cei mici sa luati parte la un spectacol interactiv, educativ, in care aventurile si voia buna se tin lant pe acorduri de muzica live!

Spectacolul pune accentul pe câteva subiecte principale: importanța prieteniei, ajutorarea celor aflați în nevoie și protejarea naturii, aducand in prim plan lupta dintre cele două forțe- Bine și Rău, fiind ilustrare prin personaje în antiteză. Cum era de așteptat, forța Binelui învinge și de data aceasta, însă nu fără a trece înainte prin numeroase obstacole atent plasate pentru a atrage atenția asupra urmărilorpe care le pot avea viclenia și nedreptatea, personajele fiind întotdeauna ajutate de copiii din public.

Sinopsis

în adâncul Pădurii Fermecate, într-un luminiș, se află cabana Pădurarului Johan. Matilda, harnica sa soție, tocmai a terminat de copt prăjiturele și pâine. Dacă ar ști pădurarul și soția sa ce li se pregătește.
Muma Pădurii o va răpi pe Matilda tocmai în această dimineață tihnită, când poiana este plină de copii și o va ține prizonieră în inima Pădurii Fermecate.
Este momentul în care Johan pornește spre bârlogul cotoroanței însoțit de cei mici. Un copac vrăjit îi sare în ajutor, însă slujitorii Mumei Pădurii își fac și ei apariția,clădind obstacole în calea eroului nostru.
Interactiv, cu muzică live și mesaje moralizatoare, spectacolul îi poartă pe cei mici prin tărâmuri magice, oferind numeroase învățăminte și lecții de curaj.

Text, Regie și Muzică: Geo Vișan
Durata: 50 min.
Spectacolul se adreseaza copiilor de 4-10 ani.