PIRATUL JACK ȘI INSULA VRĂJITĂ


Pe corabia Piratului Jack toate lucrurile mergeau de minune: pietrele găsite pe insule neştiute de nimeni erau depozitate cu grijă de Bety, neînfricata sa prietenă, pregătirile pentru următoarea călătorie erau în toi, iar vântul anunţa că va umfla pânzele cu putere.
Numai că Vrăjitoarea ValVârtej are un cu totul alt plan pentru cei doi. într-o clipă de neatenţie a lui Jack, cotoroanţa o răpeşte pe Bety şi o duce pe Insula Vrăjită.
Este momentul în care aventura începe pentru eroul nostru. însoţit de copii şi mai ales ajutat de aceştia, Jack trece prin primejdii nebănuite, întâlneşte personaje de poveste şi este pus la încercare, în tentativa sa de a-şi salva prietena.
Cu muzică live, mesaje moralizatoare şi interactivitate, spectacolul îi poartă pe cei mici prin peisaje tropicale, îi pune faţă în faţă cu personaje extraordinare şi îi face martori ai unor aventuri teribile. Pe toată durata piesei, copiii nu sunt doar simpli spectatori, ci chiar parte din echipajul corabiei. Vrăjitoarea ValVârtej este învinsă în cele din urmă doar cu ajutorul celor mici.

Se adreseaza copiilor de 3-10 ani.

Text, Regie şi Muzică: Geo Vişan