REGATUL DE GHEAȚĂ ȘI REGATUL DE FOC


Vă aşteptăm cu drag să luaţi parte la magia unui spectacol interactiv, educativ şi muzical, "Regatul de Gheaţă şi Regatul de Foc".
 
Aşa cum i-am obişnuit deja pe prichindei, pe lângă aventurile numeroase, nu vor lipsi nici de data aceasta muzica live, mesajele moralizatoare şi pildele menite să le arate micuţior o lume în care dreptatea şi adevărul sunt la mare cinste!
 
Sinopsis
La Curtea Palatului de Gheaţă, în Arendelle, e o mare zi de sărbătoare: Regina Elsa şi Prinţul Christian de pe Muntele Nordic, se căsătoresc la apus!
Grădina este plină de copii, invitaţii de onoare ai evenimentului au sosit, iar cântecele se fac auzite în lungul şi în latul Regatului.
Numai că, în mijlocul petrecerii, voia bună este întreruptă de sosirea unei scrisori care aduce veşti rele! Elfii Pitici din Pădurea de Piatră, iscoade de nădejde ale Regatului, o înştiinţează pe Regina Elsa că urmează să fie răpită chiar în noaptea nunţii ei! Cine ar face aşa ceva? Nimeni alta decât Vrăji Zăpuşeala, Stăpâna Regatului de Foc! Are nevoie de puterile Elsei pentru a-şi răcori ţinutul mult prea încins de soarele cel aprig.
 
Nu trece mult timp şi aceasta îşi face apariţia, reuşind printr-un viclesug să o ia cu forţa pe frumoasa crăiasă a Regatului de Gheaţă chiar din curtea palatului!

Text, Regie şi Muzica: Geo Vişan
Distribuţie: Larisa Enache, Geo Vişan
 
Scenografie: Flavia Varga