Cursuri dezvoltare personală prin teatru - Copii

Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.
Respectând toate normele, astfel încât să fim cu toții în siguranță, am dat startul înscrierilor pentru noul an scolar. Sala noastră de curs are 40 mp, tavanul se afla la 3,5 m înălțime, utilizăm botoși de unică folosință, dezinfectăm după fiecare curs. Cursurile se vor desfășura fizic, la sediul nostru. 

Joacă, explorare, dezvoltare. Lucrăm exerciții de coordonare, memorie, improvizație, dicție, expresivitate vocală și corporală, toate sub forma de joc și cu multă veselie :)

 • Grupă copii cu vârste între 5 ani și 7 ani
- Fiecare grupă este formată dintr-un număr de 10-12 cursanți.
- Cursul conţine câte o sedinţă/săptămână.
- Durata unei şedinţe este de 75 min.
-Cost: 310 lei/luna, plata pentru prima luna se realizează prin transfer bancar între prima și a doua ședință. Se oferă 10% reducere pentru al doilea copil din familie (frate/sora).


 • Grupă copii cu vârste între 7 si 9 ani
- Fiecare grupă este formată dintr-un număr de 10-12 cursanți.
- Cursul conţine câte o sedinţă/săptămână.
- Durata unei şedinţe este de 90 min.
- Cost: 330 lei/luna, plata pentru prima luna se realizeaza prin transfer bancar intre prima si a doua sedinta.Se ofera 10% reducere pentru al doilea copil din familie (frate/sora).


 • Grupă copii cu vârste între 9 si 12 ani
- Fiecare grupă este formată dintr-un număr de 10-12 cursanți.
- Cursul conţine câte o sedinţă/săptămână.
- Durata unei şedinţe este de 90 min.
- Cost: 350 lei/luna, plata pentru prima luna se realizeaza prin transfer bancar intre prima si a doua sedinta.Se ofera 10% reducere pentru al doilea copil din familie (frate/sora).


Pentru copiii peste 12 ani, va rugam sa accesati https://ingenuo.ro/cursuri-de-actorie-adolescenti.html 

Jocul, filonul actoriei, este elementul prin care un copil ajunge să își dezvolte abilitățile de a comunica eficient, de a se cunoaște pe sine și pe cei din jur, fiind totodată liantul către controlul unor stări și înțelegerea acestora. În cadrul cursurilor școlii noastre de teatru, copilul tău va învăța să își încurajeze creativitatea, să își înfrângă timiditatea și să își contureze personalitatea, toate acestea prin activități care au la bază joacă. 

Avantajele oferite celui mic:
 • îmbunătățirea creativității prin intermediul jocului (exersate prin jocuri de degete, împrumutate din pedagogia Waldorf - în cazul copiilor foarte mici);
 • îmbunătățirea atât a dicției (prin jocuri verbal- lingvistice amuzante), a emisiei vocale cât și a expresivității corporale;
 • o înțelegere mai profundă și un control mai bun în privință stărilor și emoțiilor, dezvoltare emoțională sănătoasă;
 • deprinderea deciziilor luate pe cont propriu în interiorul grupului cât și a coordonării alături de echipă;
 • stimularea empatiei și a înțelegerii faptului că a greși nu atrage după sine o pedeapsă;
 • dezvoltarea nivelul de atenție, observație și concentrare;
 • dezvoltarea memoriei;
 • socializarea în cadrul unui mediu diferit, lucru ce va conduce la legarea unor noi prietenii;
 • dezvoltarea unor abilitati senzo-motorii (memoria senzorial- spațială și capacitatea de auto-plasare în spatiu); se dezvolta coordonarea, ritmicitatea, capacitatea de sincronizare cu mișcările unei persoane sau ale unui grup;
 • dezvoltarea tuturor tipurilor de inteligență;
 • dezvoltarea caracterului și a personalității prin jocuri de rol și story telling.

 

 

3