CURSURI DE CHITARA

Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.
Pentru copii şi adulţi

Fie că ești începător sau avansat, fie că îți place jazz-ul, rock-ul, blues-ul, flamenco-ul sau chitara clasică, cursurile noastre ți se adresează! Cu o experiență bogată în predarea stilurilor amintite mai sus, profesorii noştri te așteaptă indiferent dacă ai 7 sau 50 de ani!
De ce e chitara un instrument atât de special? Îți spunem doar atât: sună extraordinar, e ușor de transportat, e cool și îți va asigura întotdeauna un plus de atenție la petreceri și în cercurile tale sociale! E un prieten de nădejde care întotdeauna va fi acolo indiferent de felul cum te simți.
Să mai adăugăm și câteva avantaje ale studiului acestui instrument? Îmbunătățirea memoriei, antrenarea perseverenței, îmbunătățirea coordonării corporale, creșterea capacității de concentrare și eliberarea de stress ar fi doar câteva dintre plus-urile pe care chitara le va aduce în viața ta.
Te așteptăm cu drag!

Abonamente

- 4 lecţii (50 min.)…………………………..300 Ron
- 4 lecţii (80 min.)…………………………..450 Ron
- 8 lecţii (50 min.)…………………………..550 Ron
- Testare, prima lecţie (50 min.)*........................80 Ron
 

Înscrieri: cursuri@ingenuo.ro
 

Info

- Varstă minimă: 7 ani
- Lecţiile sunt individuale.
- Abonamentul are valabilitate 4 săptămâni.
- *Testarea-prima lecţie nu se achită suplimentar dacă se desfăşoară în cadrul abonamentului.
10% discount pentru cei înscrişi în acelaşi interval şi la cursurile de actorie.

Adresa: Str. Emil Balaban nr. 6, zona Piata Romana.