Cursuri de bune maniere - Copii

Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.

Venim în sprijinul copiilor cu noțiuni practice, prezentate interactiv și prietenos, ce le oferă celor mici structura pe care își vor construi și adapta comportamentul în societate.


 Grupa copii cu varste intre 6 si 8 ani

 - Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
 - Cursul contine o sedinta/saptamana.
 - Durata unei sedinte este de 90 min.
 - Cost: 990 lei/modul (3 luni-12 intalniri). Plata se realizeaza in avans, in 3 rate egale.  Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al doilea copil  din familie (frate/sora).
 -Program:
 Martea, intervalul 17.30-19.00, din 09 Oct.
 
 Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.

 Grupa copii cu varste intre 8 si 12 ani

 - Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
 - Cursul contine o sedinta/saptamana.
 - Durata unei sedinte este de 90 min.
 - Cost: 990 lei/modul (3 luni-12 intalniri). Plata se realizeaza in 3 rate egale, in   avans. Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al   doilea copil din familie (frate/sora).
 -Program:
 Martea, intervalul 19.00-20.30, din 09 Oct.
 
Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.

În perioada 6-12 ani, copilul se află la vârsta la care începe să-și formeze o primă-impresie despre lume, despre oamenii pe care îi întâlnește și mai ales devine conștient că va trebui să se adapteze constant la noi situații și să interacționeze cu ceilalți.
Iată de ce să alegi un curs de bune maniere pentru copilul tău în această perioadă! Cel mic va învăța cum să valorifice întâlnirile și cum să se raporteze la diferite evenimente.
În mod indirect, un curs de bune maniere îl va ajuta să-și ordoneze mai ușor gândurile pentru a le putea comunica și va descoperi  pe cont propriu că respectul de sine și considerația față de ceilalți produc o mare încântare în sufletele noastre, ale tuturor.
Unii ar putea spune că dezideratul lumii actuale este acela de a fi pragmatic sau de a te îmbogăți. Noi am remarcat că maximul pe care îl poate pretinde societatea ar trebui să fie legat de preocuparea de a-și învăța copiii și adulții să stea de vorbă unii cu ceilalți, să le insufle faptul că politețea înseamnă putere si manifestare a inteligenței.

Concret, ce ne propunem să-i învățăm:

  • că nu sunt niciodată prea mici pentru a primi oaspeți și a ști cum să-i întâmpine (pornind de la a deschide ușa și a invita oaspeții să intre, la a saluta sau a îmbrățișa, a face cunoștință celor care nu se cunosc între ei, a-i direcționa către locul unde să-și lase hainele)
  • nevoia de intimitate a fiecăruia dintre noi: dacă ușa e închisă, e un semn că persoana, copil sau adult, are nevoie de intimitate și trebuie să bați la ușa înainte de a deschide
  • ai pierdut la un joc? Nu-i nimic. Dă mâna cu cei care au câștigat și felicită-i!
  • asigură-te că ceri voie înainte să împrumuți un lucru și că vei returna ce ai împrumutat în bune condiții
  • ai grijă de spațiul în care locuiești și te joci. Nu aștepta ca altcineva să curețe mereu după tine
  • bunele maniere sunt o experiență pozitivă și plăcută. Respectarea lor atrage niște avantaje- vor face o impresie placută, vor ști cum să-și facă o idee auzită și înțeleasă de către ceilalți copii sau adulți.

Structură modul:
 1. Introducere în lumea bunelor maniere și prima impresie;
 2. ABC-ul copilului manierat;
 3. Bunele maniere acasă, în vizită și în călătorie;
 4. Bunele maniere în situații neprevăzute ( la medic, când cineva este bolnav, când stricăm ceva care nu ne aparține etc. );
 5. Bunele maniere la teatru, film și muzeu;
 6. Bunele maniere și tehnologia;
 7. Eticheta corespondenței;
 8. Bunele maniere la evenimente speciale (aniversare, căsătorie, etc);
 9. Eticheta cadourilor;
10. Recapitularea conceptelor învățate;
11. Eticheta la masă, partea teoretică;
12. Cina festivă
Vă rugăm să respectați una dintre cele mai importante reguli de bune maniere: fiți punctuali cu înscrierile! :)