Cursuri de bune maniere - Adolescenţi

Inscriere la curs

Prin completarea datelor din formular declar că sunt de acord ca datele mele de contact sa fie introduse în baza de date, urmând ca ulterior să primesc informări cu privire la cursurile si spectacolele companiei.
Grupa adolescenti cu varste intre 12 si 15 ani

- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
- Cursul contine o sedinta/saptamana.
- Durata unei sedinte este de 2 ore.
- Cost: 990 lei/modul (3 luni-12 intalniri).  Plata se realizeaza in 3 rate egale, in avans. Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al doilea copil din familie (frate/sora).
-Program:
Joi, intervalul 19.00-21.00, din 18 Oct.

 Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.

Grupa adolescenti cu varste intre 15 si 18 ani

- Fiecare grupa este formata dintr-un numar 10-12 cursanți.
- Cursul contine o sedinta/saptamana.
- Durata unei sedinte este de 2 ore.
- Cost: 990 lei/modul (3 luni-12 intalniri). Plata se realizeaza in 3 rate egale, in avans. Se ofera 10% reducere pentru copiii deja inscrisi la un alt curs, sau pentru al doilea copil din familie (frate/sora).
-Program:
Miercuri, intervalul 19.30-21.30, din 17 Oct.

 Adresa: Str. Ing. Emil Balaban nr 6, zona Piata Romana.
 

Alexandru Paleologu spune într-un interviu „am fost învățat să fiu frumos”. Iată principiul care stă la baza omeniei și implicit a bunelor maniere. Atunci când ești învățat să fii frumos, strălucesc în și prin tine inteligența și farmecul omenesc.
Astăzi avem aceeași nevoie de predare a bunelor maniere ca în secolul al XIX-lea. De ce? Pentru că astăzi viața se desfășoară și mai mult în spațiul public, care, din păcate devine din ce în ce mai insuportabil. Obișnuim să dăm vina pe ceilalți, mereu „alții” sunt cei care nu știu să salute, să se îmbrace, să poarte o discuție civilizată.  Toate aceste lipsuri duc la o viciere profundă a comportamentului social. Respirăm un aer toxic la propriu, dar și la figurat.
Cum arătau societățile în care se respectau normele de conduită și de protocol?  Erau lumi care ofereau un cadru pentru manifestarea inteligenței, a generozității și chiar a frumuseții spiritului.

Considerăm actuală nevoia noastră de a ne face viața plăcută, agreabilă, cu bun gust și îți propunem să răspunzi la câteva întrebări:
Cum să întreții un smalltalk?
Cum pleci în mod politicos dintr-o discuție care te plictisește sau al cărei subiect nu te privește?
Ce să faci sau ce să nu faci pentru o bună primă impresie?
Cum și cu ce te îmbraci în funcție de evenimentul la care participi?
Cum îți aperi drepturile fără sa jignești partenerii de discuție?          
Ce faci să eviți proasta familiaritate care intervine adesea într-o relație?
Dacă în încercarea de a-ți formula răspunsurile, observi ca ți-ar fi de ajutor mai multe cunoștinte, te invităm să te înscrii la cursurile noastre. 

Eleganța și distincția merg mână în mână cu umorul și buna dispoziție la atelierele susținute de Simina Mayer. Așa ca nu, nu te vei plictisi deloc. Ba chiar vei fi surprins de buna dispoziție și zâmbetul larg după fiecare întâlnire.
 
Cursurile de bune maniere se adresează atât copiilor, cât și adolescenților și studenților, informația fiind adaptată pe înțelesul fiecărei categorii în parte.