UN PIC TERIBIL- Stand-Up Comedy cu Geo Vișan

MARTI, 06 Octombrie, ora 19.30, CoOperativa (Str. Icoanei 86)
Bilete: iabilet.ro

Într-o perioadă în care doar râsul ne mai poate salva uneori din anumite situații, Geo Vișan revine pe scenă cu o premieră: un show de stand-up comedy- “UN PIC TERIBIL”.
Spectacolul abordează cu umorul în stilul caracteristic o plajă largă de subiecte precum întâmplări reale din viața personală, relații, știri exagerate, sau diverse aspecte ale vieții moderne, ducând la un grad ridicat de indentificare reciprocă în relația spectator-artist.

Regulament acces

Pentru a păstra distanța recomandata, avem la vânzare un număr redus de bilete, acestea putând fi achiziționate numai în avans. La o masă se vor putea așeza maximum 6 persoane.
Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30 pentru ca, în cazul în care se doreste, să existe posibilitatea de a lua cina înainte de începerea spectacolului.
Este permis accesul copiilor cu vârsta de peste 6 ani. Copiii sub 10 ani beneficiază de intrare gratuită.
Pentru o siguranță sporită, recomandăm purtarea măștii pe durata evenimentului.
Terasa este acoperită, prin urmare evenimentul se va putea desfășura și în cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile.

Biletele sunt disponibile exclusiv in avans în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.