REGATUL DE GHEAÅ¢Ă ȘI REGATUL DE FOC

Vă așteptăm cu drag să luați parte la magia unui spectacol interactiv, educativ și muzical, "Regatul de Gheață și Regatul de Foc".
 
Așa cum i-am obișnuit deja pe prichindei, pe lângă aventurile numeroase, nu vor lipsi nici de data aceasta muzica live, mesajele moralizatoare și pildele menite să le arate micuțior o lume în care dreptatea și adevărul sunt la mare cinste! 

Sinopsis
La Curtea Palatului de Gheață, în Arendelle, e o mare zi de sărbătoare: Regina Elsa și Prințul Christian de pe Muntele Nordic, se căsătoresc la apus!
Grădina este plină de copii, invitații de onoare ai evenimentului au sosit, iar cântecele se fac auzite în lungul și în latul Regatului.
Numai că, în mijlocul petrecerii, voia bună este întreruptă de sosirea unei scrisori care aduce vești rele! Elfii Pitici din Pădurea de Piatră, iscoade de nădejde ale Regatului, o înștiințează pe Regina Elsa că urmează să fie răpită chiar în noaptea nunții ei! Cine ar face așa ceva? Nimeni alta decât Vrăji Zăpușeala, Stăpâna Regatului de Foc! Are nevoie de puterile Elsei pentru a-și răcori ținutul mult prea încins de soarele cel aprig.

Nu trece mult timp și aceasta își face apariția, reușind printr-un viclesug să o ia cu forța pe frumoasa crăiasă a Regatului de Gheață chiar din curtea palatului!
Text, Regie și Muzica: Geo Vișan
Distribuție: Larisa Enache, Geo Vișan

Scenografie: Flavia Varga