DISTANTA DINTRE PASI

Te invităm cu drag la un spectacol aparte, ce dă naştere unei palete vaste de trăiri şi emoţii. Vei descoperi o piesă ce îmbină armonios mesajele profunde cu momentele de comedie, atât de savurate de public.
Christophe este proprietarul unei cafenele atipice. Faptul că localul în sine este aparte nu se datorează doar amplasării pe un pod. Mai e ceva în aer, ca o nota de subsol, ca un filon nevazut, ceva nespus, ca o aşteptare. In acest context se vor intalni trei destine.
 
Se spune că sufletele înrudite se recunosc de departe. Oare acesta sa fie motivul pentru care Christophe, Geraldine şi Christine ajung faţă în faţă în cele din urma? Se prea poate. In orice caz, pasii i-au purtat pe toti trei in acelasi loc: la Cafeneaua „Sur le Pont”.
 
Geraldine e profesoară de dans, aflată în pragul unui divorţ. „Piruetele” pe care viaţa ei a început să le facă au o forţă centrifuga ameţitoare ce ameninţă să o arunce în afară. 
Christine, o tânără visătoare, volubilă, posesoarea unui fel cu totul special de a privi viaţa, este îndrăgostită iremediabil de Christophe: un fost marinar misterios, consumat permanent de nevoia de a scrie, lăsând aparent senzaţia că se află într-o plină criză de mizantropie.
 
„Distanta dintre pasi” poartă spectatorul pe coridoarele secrete ale unei întâlniri invaluite in mister. Deznodământul piesei aduce lumina în drumul celor trei. Chiar dacă dificultăţile traversate de ei au fost diferite, drumul se dovedeşte a fi in cele din urma acelaşi pentru toţi. Spectacolul doreste sa fie un semnal de alarma in fata riscului de aplatizare a vietii, impotriva capcanei pe care de multe ori cotidianul ne-o intinde: incetam sa ne mai traim viata in clipa in care viata ne traieste pe noi.
 
 „E un text născut dintr-o căutare a mea ce se intinde peste timp, e, daca vreti, o încercare de a răspunde unei întrebări foarte importante aflate probabil în sufletul fiecăruia dintre noi: se sfârşesc oare lucrurile într-adevăr acolo unde credem noi? Chiar dacă tema este una foarte serioasă, nu înseamnă că piesa nu îmbracă adesea pe parcursul ei şi haina comediei. Dacă ar fi să o reduc la o singură frază, aceasta ar fi următoarea: „Distanta dintre pasi” reprezintă adevărul teribil ascuns de multe ori in spatele unui zâmbet.” Geo Vişan

Text/Regie: Geo Vişan 

Distribuţie: Dana Porlogea 
Ada Dobrea
Geo Vişan 
 
Vârstă minimă copii: 8 ani

Accesul se face începând cu ora 19.10.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.roin magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.