DIMINEATA DE DUPAInspirat din fapte reale, spectacolul „Dimineaţa de după” se adresează cu precădere tinerilor liceeni, abordând probleme frecvent întâlnite în rândul adolescenţilor. Abandonul şcolar, efectul drogurilor, sarcina apărută la vârstă fragedă, urmările unui divorţ, violenţa verbală şi fizică sunt doar câteva dintre punctele de forţă în jurul cărora se axează toată acţiunea. 
 
Sinopsis: spectacolul prezintă povestea a patru adolescenţi conturaţi în antiteză: Laura- eleva populară în liceu, cu o bună situaţie financiară, Camelia- adolescenta exemplară ce îşi doreşte o carieră în domeniul justiţiei, Radu- tânărul dependent de substanţe ilegale şi Dinu- fratele Laurei, elev în clasa a XI- a, pasionat de lectură şi dornic să devină actor.
 
Evenimentele se desfăşoară în preajma examenului de Bacalaureat, având loc în sufrageria Laurei. Situaţia se precipită atunci când în locul Cameliei, care era aşteptată de Laura pentru redactarea contra cost a unui referat, pe uşă îşi face apariţia Radu. Acesta este începutul unui şir de întâmplări cu urmări neaşteptate, ce devin în final adevărate lecţii.
               
Text şi regie : Geo Vişan
 Distribuţie: Beatrice Rubică, Ada Dobrea, Rareş Zimbran,
 Nicu Banea
 Durată: 1h 20 min

Vârstă minimă recomandată: 13 ani