Aventurile din Pădurea Fermecată

Va invitam cu drag impreuna cu cei mici sa luati parte la un spectacol interactiv, educativ, in care aventurile si voia buna se tin lant pe acorduri de muzica live!

Spectacolul pune accentul pe câteva subiecte principale: importanţa prieteniei, ajutorarea celor aflaţi în nevoie şi protejarea naturii, aducand in prim plan lupta dintre cele două forţe- Bine şi Rău, fiind ilustrare prin personaje în antiteză. Cum era de aşteptat, forţa Binelui învinge şi de data aceasta, însă nu fără a trece înainte prin numeroase obstacole atent plasate pentru a atrage atenţia asupra urmărilorpe care le pot avea viclenia şi nedreptatea, personajele fiind întotdeauna ajutate de copiii din public.

Sinopsis

în adâncul Pădurii Fermecate, într-un luminiş, se află cabana Pădurarului Johan. Matilda, harnica sa soţie, tocmai a terminat de copt prăjiturele şi pâine. Dacă ar şti pădurarul şi soţia sa ce li se pregăteşte.
Muma Pădurii o va răpi pe Matilda tocmai în această dimineaţă tihnită, când poiana este plină de copii şi o va ţine prizonieră în inima Pădurii Fermecate.
Este momentul în care Johan porneşte spre bârlogul cotoroanţei însoţit de cei mici. Un copac vrăjit îi sare în ajutor, însă slujitorii Mumei Pădurii îşi fac şi ei apariţia,clădind obstacole în calea eroului nostru.
Interactiv, cu muzică live şi mesaje moralizatoare, spectacolul îi poartă pe cei mici prin tărâmuri magice, oferind numeroase învăţăminte şi lecţii de curaj.

Text, Regie şi Muzică: Geo Vişan
Durata: 50 min.
Spectacolul se adreseaza copiilor de 3-10 ani.
Bilet: 25 lei/persoana
Rezervari: rezervari@ingenuo.ro